Over ons

Ontdek het verhaal achter Beinema de Jong

Een betrouwbare partner op het gebied van hypotheek en financieel advies.
Leer meer over de waarden en toewijding aan het leveren van persoonlijke diensten op maat.

Over Beinema de Jong

Beinema de Jong is sinds 2006 een feit.

Henno Beinema is al sinds 2006 actief als financieel adviseur. Het werd tijd om het stokje over te dragen daarom heeft Lennart de Jong sinds kort Beinema Financieel Advies overgenomen en is de naam BeinemaDeJong ontstaan. Lennart hoopt u dezelfde service te geven als die u gewend was.
Lennart heeft ervaring als hypotheekadviseur en werkte daarvoor als geschiedenisdocent in het middelbaar onderwijs. U kunt er dus op vertrouwen dat hij alles op een begrijpelijke manier kan uitleggen. In zijn vrije tijd gaat hij graag Barbecueën en anders is hij in de keuken te vinden.

Wie zit achter Beinema de Jong?

Het past perfect in mijn plaatje.

Met trots heb ik Beinema financieel advies overgenomen en omgevormd tot Beinema de Jong. Mijn passie voor het vak en toewijding aan klanttevredenheid hoop ik u dezelfde service te geven als die u gewend was. Met mijn achtergrond als hypotheekadviseur en vroegere carrière als geschiedenisdocent in het middelbaar onderwijs, kan ik ervoor zorgen dat ik alles op een begrijpelijke manier kan uitleggen.
Buiten het werk geniet ik van mijn vrije tijd door te barbecueën en mijn culinaire vaardigheden te ontdekken in de keuken.

Lennart de Jong bdj Beinema de Jong

Wil jij Lennart ook spreken? Bel of email hem!